Direct Download Fairy Tales For Kids-Malaysian APK

Source file is from google play store

Fairy Tales For Kids-Malaysian

Developer :
Downloaded: 1 - 5
Android Version:2.3.3 and up
Category:Education
Published:
App Version: 1.0
Content Rating:Everyone

Screenshoot

Description

Video cerita dongeng adalah sejenis cerita pendek yang biasanya menampilkan watak-watak fantasi folkloric, seperti orang kerdil, naga, bunian, pari-pari, gergasi, gnomes, bunian, griffins, ikan duyung, bercakap haiwan, Trolls, unicorns, atau ahli sihir, dan biasanya sihir atau pesona. cerita Fairy video mungkin dibezakan daripada kisah-kisah kaum yang lain seperti legenda (yang secara amnya melibatkan kepercayaan dalam kebenaran peristiwa yang digambarkan) dan cerita secara jelas moral, termasuk cerita-cerita dongeng binatang.

cerita Fairy video mempunyai tahap membaca untuk memberi kuasa kepada kanak-kanak untuk membaca MORE sendiri dan termasuk dibaca bersama-sama pilihan dengan teks yang diserlahkan untuk pengalaman membaca peribadi. Fairy Tales video membantu anak-anak anda membangunkan cinta untuk membaca. applicaiton ini mengandungi cerita dongeng dengan imej yang berkualiti baik yang membuat anda dan anak-anak anda berminat dalam membaca.

cerita Fairy Video App tidak memerlukan sambungan untuk membaca cerita-cerita. Nikmati!

ciri-ciri
• Koleksi terbaik cerita kegemaran lebih daripada 40 kanak-kanak
• Mudah dan jalan cerita yang mudah
• animasi video asal dengan watak-watak comel
• Kerja-kerja tanpa wi-fi selepas memuat turun cerita
• Muat turun cerita Hanya 1 masa, anda boleh menikmati persembahan bila-bila masa, di mana sahaja! walaupun di atas kapal terbang!
• Cerita dongeng Video app menyokong kedua-dua telefon bimbit dan Mod Tablet.
Cerita akan dikemas kini, jadi jangan lepaskan maklumat terkini!

mendengar: The cerita TERBAIK dan PALING epik dari seluruh dunia! cerita dongeng klasik, mitos, legenda Dibawa kepada Life !!!
This APK is not cached in our server, just start it.

Visit on PlayStore