Direct Download Rabattkollen APK

Source file is from google play store

Rabattkollen

Developer :
Downloaded: 50 - 100
Android Version:3.1 and up
Category:Shopping
Published:
App Version: 1.1.2
Content Rating:Everyone

Screenshoot

Description

Rabattkollen kommer att erbjuda en tjänst där varje enskild person kommer kunna ta del av just sitt favorit företags rabatter och erbjudanden, kostnadsfritt.

Applikationens utformning är tänkt med en ”förstasida” som består av tre väsentliga delar, företagsfältet, Kategorifältet och Sökfältet.

Företagsfältet är den största delen på sidan som består av alla företagens namn där man får klicka på namnen om man vill komma direkt till länken till företagets sida där dom lägger in just sina erbjudanden.
Kategorifältet ska ge kunden möjlighet att filtrera företagen/varorna för att lättast hitta det man vill ha, t,ex om man är ute efter att hitta kläder som är på erbjudanden så kan man lätt filtrera bort andra kategorier som mat, tjänster m.m.

Sökfältet är för den kunden som är säker på vad hen är ute efter, företagen ska tagga varje vara i ett viss antal namn som t.ex om företagen lägger ut ett erbjudande på kycklingfilé så får den annonsen taggarna “kyckling” och “filé” så man lätt kan söka på den specifika varan man söker efter i sökfältet.

What's New

We have killed some nasty bugs
This APK is not cached in our server, just start it.

Visit on PlayStore